fredag 10 juli 2009

Vilmer 2 år- födelsedagskalas!


Sen var det fiskdamm! Jag fiskade upp en påse med mariekex och russin! MUMS!


Jag hittade en massa ballonger så min lycka var gjord!


Igår (9/7) var jag och mamma på födelsedagskalas, min kompis Vilmer fyllde 2 år. Här är det paketöppning!

Jag har lärt mig att gå nu!

Visst är jag duktig! Hör ni ljudeffekten när jag går in i kameran? Den är INTE pålagd! :)

På stan med mormor och moster Johanna


Jag red även på stora lejon!


Här busar mormor med ballongen och mig.
Mamma och jag var på stan med mormor och moster Johanna i tisdags. Mamma behövde köpa sandaler. Vi åt lunch på ett ställe som heter Friday's, mamma sa att det är ett toppenställe och det var det för se vad jag fick! En stor röd ballong som flög!

I lördags (4/7) var vi hos farmor

I måndags hittade mamma en fästing som satt på min hals! BLÄÄÄÄ!
Den följde nog med hem från farmors gräsmatta tror jag för den var SÅÅÅ liten att den inte kan ha suttit länge och vi var inte ute på söndagen...


Poserar med farmor på muren.

"Jag trivs bättre här där jag kan ha det lugnt och skönt och lukta på blommorna."

Man har inte det inte roligare än vad man gör sig!


Jag tycker att det är himla kul att leka med pappas tröja!

En solig dag på stranden

Vad söta dom är mamma!OH! UH! OH! UH!

Mamma, ser du hundarna där borta!


Här är jag i min "birthsuit" med mamma på stranden. Det var när mamma trodde att jag hade fått värmutslag. Då fick jag vara helt naken i skuggan och med solkräm på hela kroppen. Det visade sig ju att det var solkrämen i boven efter den här dagen då jag fick utslagen på HELA kroppen.

onsdag 1 juli 2009

Utslag på kroppen!

Jag och mamma...





Jag har fått utslag på hela kroppen! Mest på benen, skrevet och fötterna. Men även på bålen, armarna och händerna. Dvs hela kroppen utom huvudet. Först trodde mamma att det var värmsutslag för det började i skrevet men sen har det bara blivit värre FAST jag har fått gå utan blöja och mamma har satt på puder. Hon kom på att det nog är en reaktion på solkrämen jag har haft. Den är ny men jag verkar inte tåla den så bra. Det är små röda, upphöjda privkar över hela kroppen men på händerna och fötterna är det blåsor istället. Konstigt, konstigt! Men jag verkar inte har något besvär av dom ialla fall!




Sööööt face!
















Gräs är läskigt!

Här är jag hemma hos mormor och morfar och jag ramlade ner på deras tomt. Usch! Gräs! Hjälp mig härifrån!

Vi var på besök i Solna




Mamma och jag var och hälsade på mammas kompis Linda och hennes barn Alva, Vilmer och Thea. Här är jag och Vilmer som gungar gungbräda med Alva. Linda får hjälpa till.

Barkbåt

Jag hittade en bit bark som mamma hjälpte mig att sätta en pinne i som en barkbåt, men jag tyckte det var roligare att ta ut och (försöka) sätta i pinnen istället.

Picnic med mamma och pappa

Knasboll mamma som provar min solhatt! Du ser ut som Flexnes mamma säger pappa, men jag vet inte vem det är.



Pappa och jag.



Jag gillar att prova pappas keps.

Tyresta natonalpark med Linda, Kalle och Olle

Även när han tog av sig den...:)

Det är lätt hänt att man somnar i bärstolen när det skumpar så härligt när pappa går.

Trollskog...

Trollsk bäck i skogen...


Utsikt vid sjön...

Jag!

Pappa och mamma.:)


Dagen efter midsommardagen var vi i Tyresta Nationalpark, mamma, pappa och jag med Linda, Kalle och Olle. Vi gick en 5 km runda och jag fick sitta i bärstolen på pappas rygg vilket jag gillade jättemycket! Här grillar vi korv på en rastplats vid en sjö. Det var jättemysigt! Här är Olle i pappa Kalles knä och mamma Linda sitter bredvid.









Mamma och jag

Mamma och jag nere vid sjön Rudan hos oss.



Nu när det har varit så fint väder så ahr vi varit ute en hel del och vi har en fin damm i parken där vi bor. Jag gillar den. Det finns lite roliga djur i sten som jag gillar att kolla in.

Midsommardagen klockan sex på morgonen...

Ja just det ja, jag somnade visst på vägen.

Det blev inga bilder på midsommarafton men väl på midsommardagen. Jag vaknade ganska så tidigt, nämligen bestämt klockan 5 på morgonen. Vi sov över hos dom vi var hos och det gjorde många andra också så i alla rum fanns det folk som sov och jag tyckte inte att det var så kul att vara på vårt rum så jag fick lite välling och sen klädde vi på oss alla i familjen och tog en promenad från klockan 6 till klockan 7:30, då lite fler folk hade vaknat och vi kunde vara i köket och vardagsrummet också.

Buskille, det e jag det!


Här provar jag en kepsen pappa fick av familjen Fait när mamma och pappa var i Usa när jag låg i magen. Den är lite stor på mig.








Mamma satte shortsen på huvudet på mig. Knasmamma! Men jag tyckte det var rätt kul som synes! Schysst t-shirt jag har, eller hur? (För er som inte vet vad det står på så står det: Norra Stå när jag kan gå.)